Ærlig talt / 2. september 2016

Pep talk

Du skal vite at du er et av de flotteste menneskene som fins.

Jeg vet at du ikke har gjort alt perfekt hele veien, og det vet du også, men det er ikke det det handler om. Gjort er gjort, spist er spist, og livet blir ofte bedre om man setter strek og går videre. Ikke likeglad, men litt klokere. Kanskje litt mer avslappet.

Er det noe du trenger å gjøre opp, så gjør det. Poenget mitt er at du lever nå, tid passerer i en viss helsikes fart, og gårdagen får du ikke gjort noe med. La den fare. Tenk heller på at du skal gjøre noe som gir deg en god følelse du kan bære med deg når du legger deg i kveld. Så skal du sove godt, og du skal våkne uthvilt og kjenne at noe bra har skjedd. For det har det.

Du har fått en ny dag. Og det er det strengt tatt ikke alle som får.

Det er så mye jag, så mye som skal rekkes, betales, vedlikeholdes og overholdes. Du måler kanskje derfor både dagen og dyktigheten din etter hva du har fått gjort. Vær snill med deg selv, selv om du ikke fikk strøket alt av lista. Den hadde litt for mange punkter. Det er ikke alt man kan forutse, selv om det er greit å ha noe å strekke seg etter.

Vær tilstede. Pust. Kjenn etter om du er på rett vei.

Ha tid til dem du har med å gjøre. Gi et smil til noen du ikke «trenger» å smile til. Et sånt smil som når opp til øynene og utstråler oppriktighet.

Du er et flott menneske, det er ingen tvil om det.

Det var bare det jeg ville si, så takk for at du leste.

Legg igjen en kommentar, send meg en epost eller del dette med andre som trenger å senke skuldrene.

Og ha en fin dag, der du er.

-tanja

Share:

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *